Welcome to Okmi.nl

Contact us X

Please write your question

Submit

Tips: If you've got a question focusing on issues to do with product, category or topic, you can simply leave your question here. Please include as many details as possible (your order number, the item code or the topic you are interested in).

Communie Jurken

De eerste communie is in het christendom de feestelijke gelegenheid waar iemand voor het eerst nadert tot de eucharistie. Bij deze gelegenheid moet een jongen of een meisje formele kleding dragen. Daarom hebben jullie een geschikt kostuum voor de eerste communie nodig. Bij Okmi kunt u gemakkelijk online bestellen. We geloven dat u hier iets leuks kunt vinden. Welkom op Okmi, hier vindt u meer verrassingen!

Communie Jurken

Communie Jurken(264)

Avis plus utiles
See More >>

Herfst Satijnen Spaghettibandjes Communie Jurk met Borduren

I'm so glad that the inteenrt allows free info like this!

star5

Zomer Voorjaar Juweel hals Communie Jurk met Sjerp

Ya learn somitheng new everyday. It's true I guess!

star5

Herfst Vegen trein A-lijn Bloemenmeisje Jurk met Sjerp

Deze reactie is vreeomdelijke een van de laatsten voor deze steen. Toch wil ik een poging wagen om de steen te winnen.Graag zou ik deze steen namelijk zien, in het nieuwe huisje van mijn lieve vriendin Raymonda. Zij heeft een hele zware tijd achter de rug, en zit nog steeds in een groot gevecht om haar leven terug te krijgen. Er staat haar nog een hele lange weg te wachten, waarbij ze alle steun nodig zal hebben die maar denkbaar is.In mei kan ze vermoedelijk haar toegewezen woning in gaan richten. Daar kan ze dan beginnen om zichzelf weer terugvinden, en weer het mooie, prachtige mens te zijn die ik zo goed ken, en die zoveel liefde heeft voor alles wat leeft.Ze vind veel rust bij de Engelen, trekt dagelijks een Engelenkaart, en is er altijd wel op een of andere manier mee bezig. De energie van deze Engelensteen zal haar huisje vullen met Liefde, waardoor haar weg naar genezing, eenvoudiger zal gaan.Waar de steen ook naartoe gaat, het zal zeker de juiste plaats zijn.Tot zondag,Liefs,Marianne

star5

Zomer Satijnen Eenvoudige Communie Jurk met Borduren

Pin my tail and call me a donkye, that really helped.

star5

COMPANY INFOS
About us Privacy Policy Contact Us Terms & Conditions
COMPANY POLICIES
Shopping GuideStyle & Fit GuidesDress MaintenanceDuties & Taxes
RETURN POLICY
Return PolicyExchange PolicyRefund Policy Dispute

Newsletter abonnieren und 5 € sichern

More offers to get gifts and discounts!